Eco pas waterpasserend 20/20/8

Omschrijving

ECO PAS is een waterpasserende bestrating die ervoor zorgt dat, in combinatie met een aangepast funderingssysteem, het hemelwater ter plaatse wordt gebufferd. Zo heeft het water de tijd om in de bodem te filteren.

De afstandshouders zorgen ervoor dat er voldoende ruimte tussen de klinkers ontstaat om het water door te laten sijpelen. Deze ruimte kan opgevuld worden met gebroken waterdoorlatende materialen, bv. Splitmateriaal. De ruimte kan ook opgevuld worden met teelaarde en ingezaaid worden met gras.

Afmetingen
  • 20x20x8cm
  • voeg: 3cm
Karakteristieken
  • Ecologisch
  • Waterpasserend
  • Maatvast ruim binnen de norm en bijzonder maatvast (<1mm) in de hoogte
  • Vorstbestendig en antislip
Eco pas zwart en grijs

Eco pas zwart en grijs

Eco pas grijs

Eco pas grijs

Eco pas Zwart

Eco pas Zwart

Eco pas zwart en grijs

Eco pas zwart en grijs

Kleuren
Grijs

Grijs

Zwart

Zwart

Waterpasserende klinkers hebben een waterdoorlatende ondergrond nodig. In de fundering wordt het water tijdelijk opgevangen en vertraagd naar de ondergond afgevoerd. Bij een slecht doorlatende ondergrond moet er een bijkomende drainage en/of bufferbekken voorzien worden. Ook moet de fundering steeds de vereiste draagkracht bezitten voor de voorziene verkeersbelasting. Bij onze dowloads kan u de brochure van Febestral terug vinden, hierin kan u de juiste fundering voor uw project opzoeken.

Andere producten

Eco pas waterpasserend 15/15/6
Lees meer
Grasbetontegels
Lees meer
waterpasserende bestrating met XXL tegels
Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.