Downloads

Onze brochures, technische fiches en andere downloads zijn beschikbaar op deze pagina.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u verdere info wenst te ontvangen.

XXL Tegels

Brochures

XXL tegels - Brochure

Ontdek onze nieuwe kwalitatieve grootformaat XXL tegels in gegoten beton

Technische Fiches

XXL tegels Plaatsingsvoorschriften en onderhoud

Plaatsingsvoorschriften en onderhoud XXL betonnen tegels

Tuinbestrating

Brochures

Tuingids - Brochure 2020

Vindt u net als ons dat beton een schitterend en veelzijdig materiaal is? Ontdek dan snel het ruime aanbod hoogwaardige betonproducten van Scheys Beton, van ruwbouw tot tuinaanleg.

Stackton grondkeringen

Brochures

Stackton - brochure

Stackton brochure

Colusplit gevelsteen

Brochures

Colusplit brochure

Het Colusplit gamma is een reeks van prachtige sierbetonstenen in gekloven uitvoering. Deze stenen worden na fabricage en het uithardings- proces doormidden gekloven. Het resultaat is een grillig natuurlijk breukvlak dat elke steen uniek maakt. Met deze stenen kiest u voor kwaliteit en schoonheid.

Technische Fiches

Collusplit - Labradorreeks

De stenen zijn gefabriceerd op basis van 100% Labrador syenietgranulaten, quartszand, grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.

Colusplit - Diamantreeks

De stenen zijn gefabriceerd op basis van 100% wit Noors marmer, wit zand, wit of grijs cement en anorganische kleurstoffen. Tijdens de productie wordt een hydrofoberende hulpstof toegevoegd zodat de stenen waterafstotend worden in de massa.

Colusplit - Dunbedmetselmortel

Silomur DBM SPS is een droge voorgemengde dunbedmetselmortel voor dunne metselvoegen (voegbreedte van 4 à 8 mm) bijzonder geschikt voor het vermetselen van gekloven betonstenen. De gebruiksklare mortel wordt in silo's op de werf gebracht en ter plaatse volautomatisch gemengd met water, volgens de gewenste hoeveelheid en vloeibaarheid.

Colusplit - Metselmortel

Silomur 12/4 SPS is een droge voorgemengde metselmortel voor algemene toepassing in het bijzonder geschikt voor het vermetselen van weinig absorberende gekloven betonstenen. De gebruiksklare mortel wordt in silo's op de werf gebracht en ter plaatse volautomatisch gemengd met water, volgens de gewenste hoeveelheid en vloeibaarheid.

Colusplit - Voegmortel

Joint'in is een droge voorgemengde waterwerende mortel voor het navoegen van gevelmetselwerk in gekloven betonsteen. Joint'in is verkrijgbaar in een corresponderende kleur met de Colusplitsteen en in 18 standaardkleuren.

Colusplit - Metselwerklijm

Murocol S is een droge kant-en-klare mortel voor het verlijmen van gekloven betongevel- stenen met smalle voeg van 3 tot 6 mm. Deze metselwerklijm bestaat in 5 standaardkleuren: grijs, geel, rood, bruin en antraciet. Andere kleuren kunnen op aanvraag geleverd worden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.