Eco pas waterpasserend 15/15/6

Omschrijving

Waterpasserende Columbias hebben speciaal geprofileerde zijden om voldoende oppervlaktewater te kunnen afvoeren. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met de getrommelde en ongetrommelde Columbias klinkers 15x15x6. De klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De klinkers zijn waterafstotend in de massa gemaakt, waardoor zij minder gevoelig zijn voor atmosferische vervuiling en mosvorming.

Afmetingen
  • 15x15x6
  • voeg: 8 mm
Karakteristieken
  • Waterpasserend
  • Maatvast ruim binnen de norm en bijzonder maatvast (<1mm) in de hoogte
  • Vorstbestendig en antislip

Kleuren
Grijs

Grijs

Afro

Afro

Helsinki

Helsinki

Rood-zwart

Rood-zwart

Zand

Zand

Waterpasserende klinkers hebben een waterdoorlatende ondergrond nodig. In de fundering wordt het water tijdelijk opgevangen en vertraagd naar de ondergond afgevoerd. Bij een slecht doorlatende ondergrond moet er een bijkomende drainage en/of bufferbekken voorzien worden. Ook moet de fundering steeds de vereiste draagkracht bezitten voor de voorziene verkeersbelasting. Bij onze dowloads kan u de brochure van Febestral terug vinden, hierin kan u de juiste fundering voor uw project opzoeken.

Andere producten

Grasbetontegels
Lees meer
Eco pas waterpasserend 20/20/8
Lees meer
waterpasserende bestrating met XXL tegels
Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.